Ta notater

Det er vanskelig å vite når inspirasjonen til god design kommer. Den kan ofte komme på de rareste steder, nemlig i dusjen, rett før du skal sove eller midt i en samtale. Vi vil derfor gi deg noen tips slik at du kan utnytte deg av disse ideene. Les videre for å få vite mer.

Ha ei notatbok i lomma

Dette er et tips som virkelig kan hjelpe deg. Når du sitter på bussen til jobb og kommer på en idé så tar du bare ut den lille notatboken fra lommen og skriver det du tenker. Dette gjør at du kan gå tilbake til denne ideen når du kommer hjem eller når du skal bruke den på jobb. Det mange gjør er at hvis de har flere jakker, så har de en notatbok i hver jakke.

Ha ei “distraksjonsbok”

Det kan komme mange typer nettdesign inspirasjon når man driver med andre ting. Derfor kan det også lønne seg å ha ei distraksjonsbok. Når man leser bøker, jobber eller noe annet så kan det være at en tanke bare flyter inn i hodet ditt og du mister fokus. Derfor kan det å ha ei distraksjonsbok på pulten din eller ved lesestedet ditt være svært nyttig. Dette gjør at du kan skrive ned tanken din og gå tilbake til det du jobber med.

Bruk ressurser du allerede har

Det er gøy å sette seg ned å bruke ulike tjenester for bare å leke litt. For eksempel så kan du jo leke med webdesign. Måten du kan gjøre dette på er å sette av en time, en halvtime, ti minutter eller hvor mye tid du kan tenke deg til å bare leke uten noe mål og mening. Dette gjør ofte at du kan oppdage nye funksjoner som du kan bruke videre i arbeidet ditt.

Håper at du kan bruke noen av disse tipsene!